Friday, 28 November 2008

Addicted

En blogg? Jag och en blogg? Det klingar inte riktigt men jag tror jag är tvungen.
Grejen är att jag nog mest vill åt att skriva dagbok, men inte på de sätt som jag gjort tidigare. Inte i helgondagboken, inte i min resedagbok - jag reser ju inte längre, i alla fall inte rent fysiskt.

Jag gillar att skriva dagbok, föra liksom en journal över vad jag gör om dagarna. Det kanske inte alltid blir så intressant för någon utomstående, men det är som hälsosamt och gör saker mindre förvirrade för mig. En egoblogg? Det kanske är det som jag borde kalla detta.


Nåväl, vad ska detta första inlägg innehålla mer än en ursäkt för hela bloggandet? jo, en uppdatering såklart!

Sedan jag kommit hem från andra sidan jorden har jag inte gjort någonting alls i princip. Jag har varit i sthlm med Malin, lekt med hennes katt och ordnat upp saker, eller i alla fall så mycket som jag kan. Min kropp har varit arg på mig med bed bug bites och upprörd mage. Men det är väl bara sånt man får ta efter en resa som denna. Jag är glad att allting gått så bra på denna resa att lite småsaker inte känns som någonting faktiskt.

Jag rollspelade för första gången på alltför länge igår och jag log hela vägen igenom när jag skapade ett ämne, galet! Jag har haft en sådan abstinens så det inte varit klokt! Så nu när jag skrivit klart detta och gjort frukost ska jag springa och svara i de ämnen jag fått svar i sedan igår <3

I förrgår postade jag ett brev till polisen angående registerutdrag för då jag ska till USA till sommaren och jobba som campledare. Det var ett tjorv och nu måste jag vänta helt länge på att få det! Hoppas hoppas att det hinner komma till min intervjutid som är den 8e december :O Annars blir det körigt... Jag åker hem till Luleå den 9e, är frammme 10e och sen kommer Skunken 12e <3 Det kan inte bli mycket bättre.

Btw tror jag min kropp är lite ovan vid kyla för helveeeete vad jag fryser :')
Nu är det mattime!

No comments: