Wednesday, 21 September 2011

Att träffa nya människor på egen hand

ÅH! jag har haft en så himla bra vecka.

I måndags åkte jag ju till Exeter och såg Breathe Carolina med Tek-one och Tyler Mae som förband. Jag åkte själv och var lite nervös för att köra, hitta parkering osv, men det visade sig gå bra. Min GPS är min bästa vän just nu!

Jag åkte hemifrån kring halv sju och var framme i Exeter ungefär en timme senare. Jag parkerade på en street parking som hette Mary Arch men hittade inga öppetider så jag hoppades att det skulle vara öppet då jag kom tillbaka. Jag visste ju inte hur sent det skulle bli!
Strosandes begav jag mig in mot centrala Exeter för att hitta Queen street och The Cavern som stället BC spelade på hette. Jag hittade snabbt rätt gata men ingen klubb. Jag gick därför förbi Tesco och köpte tuggummi och gjorde ett nytt försök.
Jag såg BC och Tyler Mae's turnebussar och förstod att jag rätt! Sedan träffade jag en hemlös jag gav alla mina småpengar till innan jag frågade honom om han visste vart stället låg. Han pekade in mot gränden han satt vid och jag tackade honom.

Det första jag möttes av när jag kom in i gränden var en vinglande tjej som glatt hälsade på mig och frågade om jag var där för att se BC. Hon var där med två kompisar och de var redan wasted. Det var inte förvånande då detta är England och de var snälla, glada och trevliga!
Hon tog med mig bort till några andra som hon hälsat på och jag hälsade på dem med.
Det var ugefär ett tjugotal personer som stod utanför och väntade, då dörrarna inte var öppna och jag pratade med de som ajg blivit presenterad för. Det var Oli, Siân, Jess och en snubbe jag glömt namnet på. De hade kommit från Cornwall och detta var deras första Breathe-spelning. Vi peppade hårt innan de öppnade dörrarna.
Kyle från BC com ut och även David sprang förbi en sväng. Jag pratade med Kyle som alltid är så HIMLA trevlig. Han kom ihåg mig från San Francisco?! vilket är helt galet. Jag frågade dem efter vart Adam Elmakias var, eftersom jag gärna ville träffa honom och han svarade att han var around!

Den första jag ser när jag kommer ner och har sicksackat mig genom folket är... ADAM! Han sitter vid ett bord tillsammans med Casey som brukar göra BC's merch och hjälpa dem på tour. Jag hälsade på Adam och sade vilket fan av hans work jag var! Han var hur trevlig som helst och vi började prata. Han frågade om jag ville slå mig ner så jag köpte en lokal cider och satte mig ner vid honom.
Vi pratade genom det första förbandet som ingen av oss tyckte om. Jag frågade om hur han kommit in i fotograferandet, om allt mellan himmel och jord och det var jättenice. Jag följde med honom ut en sväng sedan för han var tvungen att hämta sin laptop. Där träffade jag på hela bandet igen och pratade en sväng innan Tek-one skulle börja.
Jag och Adam såg början av tek-one och sedan sprang han iväg och jobbade lite. jag dansade så himla mycket med mina nya kompisar jag hittat och var svettig efter deras otroliga set! Jag visste inte att de existerat innan denna dag så det var väldigt nice.
Efteråt kom Adam igen och vi pratade mer. Vi bestämde att nästa gång han är in the UK ska han ha en day off så jag kan visa honom runt och så ska han göra det för mig nästa gång jag är i San Diego! Bra deal. De skulle till Cardiff på söndagen och jag tipsade om lite saker de borde se och göra där om de fick tid. Han frågade om inte jag kunde komma men jag sade att jag skulle jobba.

Breathe Carolina var helt otroligt bra! Jag och min nya vän Siän dansade oss svettiga och det minimaliska venuet var så himla varmt när det var klart. Kyle var mer ute i publiken än på scen och de spelade en jättebra blandning av alla tre skivor. Adam sprang omkring och fotade och jag ser fram emot att se vad han har fått för bra bilder! Han visade mig alla hans blixtar och grejjer han hade som var attached till en fjärrkontroll. Mycket avancerat!

Efter showen hängde vi kvar en stund och jag och Adam bytte lite musiktips, email och så vidare. Han tipsade mig on Bon Iver's nya album som jag lyssnar på just nu. Jag tipsade honom om Draper och Ed Sheeran, så får se vad han tycker! Jag fick lite armband av honom med från hans nyuppstartade företag.

Jag sade hejdå till alla vid halv tolv och hittade tillbaka till min bil. Jag hade lite problem att hitta hem men var i en sådan extas efter kvällen att det inte gjorde någonting! kom hem vid två och klev upp igen vid halv sju! men det var det värt

puss

1 comment:

Elin said...

ååh låter hur bra som helst ju gullet! :D