Thursday, 15 September 2011

Grattis till mig!

Igår firade jag min 23e födelsedag! Jag är nu större och grymt nöjd över det. Åren verkar bara bli bättre och bättre ju äldre man blir. (varför känns det som jag kommer få äta upp de orden senare?)

Jag klev upp min vanliga tid kring halv sju och gick ner till stallet. Jag var lite misstänksam eftersom jag hörde ljud på morgonen men tänkte inte så mycket på det. Chams var underbar och i världens bästa mood då jag tog ut honom och Betsy likaså. Kanske visste de att det var min födelsedag?
När jag återvände från stallet så var det plötsligt massvis med folk i köket! Mike och Helen, våra grannar, hade kommit dit och Mike stor och gjorde pannkakor! Emma och kdisen var uppe (midn that this is 07:45 och kidsen oftast släpar sig upp kring den tiden!) I the dining room hade de dukat jättefint med födelsedagspresenter och gud vet vad! Jag fick en underbar födelsedagsfrukost som en överraskning tillsammans med mina presenter och kände mig som ett kid. Jag tror aldrig någon överraskat mig så där förut!


Det jag fick i present var en upplevelse i form av en dag på the horse racing track! Det ska bli jätteroligt att göra. Jag måste ta och se på deras schema när jag ska åka dit. Jag fick ett par örhängen också, jättesöta glittrande saker. Jag fick två notebooks med, en som var handgjord med frimärken från hela världen på som är SÅ fin. Jag ska börja använda den som dagbok hade jag tänkt. Det eller drömdagbok. Kanske båda! Senare på kvällen hade vi tårtkalas och drack champange. Mike and Helen kom över igen och vi hade det jättemysigt. <3
Jag gick in på Facebook på morgonen och hade typ sjuttonhundra notifications, vilket fortsatte hela dagen, tills jag slutligen hade 130(?!) personer som grattade mig på min födelsedag. Det är helt galet! Och grejen är att jag känner ALLA. Det var inte som om jag gick igenom dem och insåg att jg inte visste vilka det var, nej, jag svarade tillbaka och insåg hur mycket jag saknar så många. <3 Mina vänner är bäst.


Idag fick jag mitt paket från Ian också. En fotoram på oss, ett jättefint brev, stenar från Colorado och ett armband han gjort åt mig. Jag har världens bästa pojkvän som jag saknar så otroligt mycket. Jag ska ta med honom på min racing track experience!

<3

1 comment:

emelie said...

Låter som att du hade en suverän födelsedag! Hoppas att allt går bra där borta! Kram