Monday, 5 December 2011

Allt och ingenting i jultider

Sist jag skrev var nästan en vecka sedan, och sedan dess har saker faktiskt hänt!
Jag hade planer att åka till Cornwall i helgen, men sedan fick jag i slutändan inte ta bilen så långt. Dessutom så hade jag ingen sovplats i Truro som jag skulle till. Så jag stannade hemma.
Eftersom jag hade ansökt om ledigt på lördagen så tog jag min fria dag till att ta SOVMORGON! Jag har inte haft sovmorgon sedan augusti, och det var en fröjd. Jag vaknade i och för sig vid nio, men still! det är mycket bättre än halv sju.

Jag tog mig en dusch och åkte sedan till Street för att handla juklappar. Jag köpte nästan ett par skor men hindrade mig. Istället köpte jag mig några otroligt söta glas som jag nu inte vet hur jag ska få hem!
Visst är de söta?

Jag köpte lite grejer från Body Shop med. Jag drack en mocha på ett italienskt cafe och läste en bok i en timme likaså. En så otroligt bra dag!
När jag kom hem såg jag x-factor och det var också bra. Jag vill verkligen att Amelia Lily ska vinna, hon är så otroligt bra. Lyssna på detta!Jag har också sökt lite fler jobb i veckan och hoppas på det bästa! Samt att jag har lite planer på gång, men de berättar jag om när det blir aktuellt.

xx
Maria

1 comment:

Malin said...

Jag väljer mina favoriter med omsorg ;)