Sunday, 1 April 2012

When the day is done

Söndag. Det är någonting speciellt med dessa dagar. Veckan är slut och en ny ska påbörjas. Den känns alltid för kort men samtidigt långdragen.

Jag har jobbat två veckor på Malmö Aviation nu och det känns otroligt bra. Igår hade vi långmöte där vi gick igenom alla nya rutiner för då vi börjar handle Sverigeflyg's avgångar från och med idag! Jag jobbar imorgon förmiddag och det kommer bli spännande att se hur det går. Jag har försökt plugga flygplatskoder så jag åtminstone vet alla destinationer som vi nu flyger till.

Annars så känns saker så där. Idag skulle jag egentligen befinna mig i London med Hanna och Elin, men på grund av mötet igår, jobb imorgon bitti osv så fick jag ställa in. Det gör ont i mitt hjärta eftersom vi sedan oktober planerat att gå på "The making of Harry Potter", en studio tour som de öppnat utanför London tillsammans. Nu är Hanna och Elin där själv medan jag sitter hemma, läser en bok och känner mig låg. Förhoppningsvis tar jag mig dit senare.. Men känns inte roligt alls.

Jag räknar nästan ner timmarna tills jag kan ta och lägga mig. Så känns det just nu.
xoxo
Maria

No comments: