Sunday, 14 December 2008

Christmas is coming

Nu är skunken här, det är väldigt bra och jag önskade jag visste hur man stannade tiden...

Vi har nyss bytt julklappar efter en hel dag fullt av mysande. Vi har varit ute och fångat det lilla dagsljus som finns såhär års också! Haha, det resulterade ia tt vi traskade över isen utan att inse att det varit MYCKET flödvatten där förrän vi var halvvägs över och stod framför en PÖL av ISVATTEN! Vi klarade over med dyngsura skor, men det bjuder jag på.

I fredags var vi på Luciabio och det var jättemysigt. Filmerna vi såg var "Yes Man", "Allt FLyter" samt någon film som hette nåt med makes a porno. Den handlade om ett par vänner som skulle göra en porrfilm för att få in pengar.

Förresten! Just nu sänder SR och SVT någonting som heter musikhjälpen. Det är en insamling till flyktingar. Insamlingen går till så att ett gäng radiopratare sitter instängda i en glasbur på ett torg i malmö och sänder radio nonstop i sex dagar. Dit får man smsa in och önska låtar till ett pris av 50 kronor som går till insamlingen. Coolt!

Nu ska jag springa och svara i de rollspel som vi spelar i just nu, som ett LAN. hahaha eller nästan. Vi har tagit in min andra dator och satt den på mitt skrivbord så vi har en dator var att sitta vid. Nööööööööööööördar! Men vi är snygga så det är lygnt ändå.

Tjao!

1 comment:

Mliie said...

va glad ni ska vara över att ni slapp skräckisar! :D den där yesman verkar ju helt klart sevärd, såg trailern för den på filmen jag var och såg(The day the earth stood still) den var för övrigt rätt bra, fast jag är förvånad över att det inte är Stephen king som skrivit den.

btw, har du kvar samma telefonnummer nu när du kommit hem? tänkte så du inte typ tappat bort simkortet eller nått på vägen hehe.