Thursday, 8 January 2009

Pop-cornish!

Oh man :') Jag can't wait till att albumet släpps <3 Det pirrar i magen bara vid tanken på The Used's nya album!


Btw borde jag VERKLIGEN sova :')

JAG VILL HA EN LAPTOP! men jag vet inte huuur jag ska lösa det. Köpa en på avbetalning med mobilt bredband kanske? iih, eller en på typ blocket eller tradera? maan, this is hard! JAg har aif bestämt att jag ska köpa antingen en Acer Aspire One A150 med inbyggt 3G eller en LG X110

1 comment:

Mliie said...

Varför jag rekomenderade eee pc (eftersom du inte behövde så mycket lagring då du har dina externa så kan du ju köra på en 901, har samma processor och sådär men dubbelt så mycket minne)

var för att aspire one har _värdelöst_ minne, kommer liksom hacka vansinnigt av att bara köra xp på den (antar dock att de är smarta nog och har installerat typ tinyXP eller likande som inte drar lika mycket minne) eller om man nu kör linux men är osäker på om det ens är möjligt att installera typ photoshop och likande på det, tjorvigt är det då i alla fall..

aspire one har 512mb i minne, vilket är väldigt lite. eeepc har 1024mb i minne och sen kan man köpa till lika mycket och peta in på baksidan (kollade upp det kostade 399:- på webbhallen bland annat)

(bara för att göra detta utlägg ännu längre, haha. Läste igenom lite recensioner och väljer du den med linux kan man _inte_ använda externa diskar tydligen, och du kan bara få det på engelska.)

hoppas det blev någorlunda förståeligt annars får ja förklara på söndag :P