Tuesday, 11 October 2011

Blodsmak och hundrastning

Idag har jag varit produktiv. Jag släpade mig upp ur sängen just innan sju som en zombie och gick ner till stallet. Jag hann nästan göra klart allting innan kidsen vaknade och det var frukostdags. Nåväl, allt förutom att sopa!

När jag gick ner efter frukosten såg jag dock att hästen hade rymt. Duktigt Chamiox! Han tyckte antagligen att det fanns för lite gräs i hans hage och att det såg grönare ut på andra sidan, så han klev helt enkelt över stängslet och åt det istället. Som alltid med denna häst måste man tänka steget före, så jag satte ihop en ny hage åt honom (Vi var tvungen att ta ner denna när vi slog hö i förra veckan) och lät hästen beta glatt där han ville. Jag såg hur han glodde på mig och vet hur nöjd han måste ha känt sig för att han lyckats rymma.
Jag hämtade en hink med lite hästmat i och ett äpple som jag skramlade med innanför den nya hagen. Jag hade gjort ett litet hål i hagen som Chams kunde komma ini igenom och det använde han, galopperande! Jag stängde efter honom medan han glufsade i sig hästmaten men sket i äpplet. Vilken häst tycker inte om äpplen?!
Chamoix - jag, 0-1.

Jag har gjort ett par lappar om att rasta hundar under dagtid här i närheten jag ska sätta upp i eftermiddag. Jag har också fixat kuvert med linsarmband i till min kusin Linnea och min vän Anna som jag ska skicka iväg. OCH KLOCKAN ÄR INTE ENS TOLV!

Haha nä nu ska jag ta och äta lite mat. Har världens blodsmak i munnen. Känns som jag tuggar på järn.

1 comment:

Malin said...

Vad duktig du är :D asfina lappar!
och jag vill ha aaaaarmbaaaand!! skicka bilden till mig så jag kan få välja ut!!