Thursday, 13 October 2011

Tom torsdag.

Jag ska snart börja fixa middag men kände att jag behövde skriva av mig lite.

Just nu känns saker tungt. Jag känner mig så ensam utan någon jag känner i närheten. Jag är inte fysiskt ensam men har ingen god vän i närheten att dela alla mina tankar med. Jag saknar att sitta och prata om livet i fyra timmar, glömma bort tiden och skratta för någonting bara vi vet om. Det saknar jag. Och det är tungt.
Jag vet att det är självvalt. Ingen tvingade mig att komma hit, men det var inte mitt förstahandsval heller. Det var mitt "jag behöver pengar och jobb men har bara det i England just nu"-val. Här tjänar jag inte ens särskilt mycket då en au-pairlön är så kass.
Men jag ska inte klaga. Jag bor hos en underbar familj med tre underbara kids och djur upp över öronen. Jag tycker om våra grannar och tycker om Bristol. Jag önskar bara att jag hade någon att dela det med just nu. Någon jag känner. Någon som vet hur jag fungerar.

Nog om det. Time for cooking. Ikväll blir det risotto.

3 comments:

Hanna said...

<3 Finns på skype, alla tider på dygnet. Vet att det inte är nog, men det är något. Älskar dig och dedikerar alla Justin Bieberlåtar jag lyssnat på idag till dig.

Elin said...

<3 önskar vi var närmare varandra!

Malin said...

Älskar dig <3