Wednesday, 5 October 2011

Finbesök och handledstrubbel

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, men jag skyller allt detta på att jag haft finbesök från Sverige!
Malin (som även börjat blogga här) och Emma kom och hälsade på mig för en vecka. Jag hämtade dem från Bristol på kvällen den 22a. De hade rest hela dagen och var trötta så vi bara gick och lade oss när vi kom hem!
Undertiden de var här hann vi åka till Bath och dansa hela natten, gå på skoldisco i Bristol där de spelade hur bra musik som helst och se Stonehenge! Vi var även i Wells och Wedmore och jag fick jättefina kläder i födelsedagspresent.

När de åkt hem kändes livet rätt tomt, men nu är allt tillbaka i rutin igen. Jag har bokat hemresa i december och stannar i Sverige 27 dec - 11 jjan! Måste hinna förnya mitt pass och lite sådant så tog mig extra tid.

Annars händer inte mycket. Jag jobbade mitt första pass på the ski centre i helgen och hoppas jag får jobba mer. Jag behöver pengar och jobb! Dock har jag en bra magkänsla och tror det kommer lösa sig.

Idag skadade jag min handled, klantig som jag är. Jag slog den i några metallstänger på en grind. AJ. Skickar med lite bilder så ni får mer sympati för mig och skickar en muffins eller två på posten.

1 comment:

Malin said...

Muffins på väg! <3