Thursday, 9 February 2012

Dagisbarn och jobb i högar

Nu har det hänt grejer!

I tisdags så var jag och vikarierade på Pärlans förskola i Vårby Gård. Det ligger i utkanten av Huddinge och jag var tvungen att kliva upp 6.15 för att ta mig dit i tid..... ehhh.... Kanske inte det roligaste jag gjort denna vecka. Jag tappade dessutom bort mig i Vårby och vandrade runt i en halvtimme innan jag till slut hittade dagiset!
Där fick jag vara på avdelning D där det är barn mellan 1-4 år. Tanja och Ann är de ordinarie fröknarna och hur gulliga som helst. Jag kände mig verkligen välkommen. Barnen var söta med men vissa sötare och vissa jobbigare.
Det bästa var att de frågade mig om jag kunde vikariera hela veckan, så det var ju perfekt! Jag fick dessutom veta idag att jag får vikariera två veckor till! SCORE! Barnen tycker om mig tror jag för de typ slänger sig på mig när jag kommer, haha.

I onsdags (jag fick gå tidigare från dagiset) var jag ut till Bromma Flygplats. Där hade jag en jobbintervju som trafikassistent för Malmö Aviation. Det gick jättebra och de var otroligt trevliga som intervjuade mig. Jag får inte veta förrän i slutet av februari, men jag hoppas verkligen att jag får tjänsten. Det är dessutom heltid eller i alla fall 75%. ÅÅÅÅH! Håll alla tummar och tår ni har!

Annars händer inte mycket. Jag och Sara var på NK igår för ett fancy event och drack champange och gratis drinkar. Ikväll ser i x-factorfinalen och imorgon ska jag på en till jobbintervju. Börjar bli expert nu.

xx
Maria

1 comment:

Anna Magnelöv said...

Hoppas du får jobbet som trafikassistent söt!
Puss <3