Tuesday, 14 June 2011

He då-fest och spontanitet.

God kväll, eller god natt, ellet god morgon hur ni nu vill se det.

Jag tänkte snart gå och sova, men ska försöka skriva ett inlägg här om min helg som varit väldigt spontan men rolig!

I fredags åkte jag till Mikael där det var avskedsfest för oss som åker ifrån Kalifornien. Det var lite sorgligt men samtidigt jättekul. Det var en del folk där och vi spelade så klart Rock Band halva kvällen. Jag sjöng en Sounds-låt bland annat (We are not living in america) men det var svårt att få till Maja's skills! Jag tror dock vi var lite för onyktra för att riktigt bry oss.
Jag träffade Benjamin också, en snubbe som gåt på De Anza (Foothills systercollege) som jag inte sett sedan typ.. 2010?! Dt var lite galet men jätteskoj att se honom.

Under söndagen så såg jag och Mikael på Harry Potter och halvblodsprinsen, Harry Potter och dödsrelikerna pt 1 och de avsnitt av Game of Thrones jag missat. Den serien är det bästa som hänt 2011! Jag är hooked och allt är så oförutsägbart. Jag ska läsa böckerna i sommar, det är en sak som är säker!
Vi tittade på några avsnitt av Freaks and Geeks med, så längesedan jag sett det men James Franco var som alltid stunning. Jag blev åter igen lite kär i honom.

Idag har jag bara varit i skolan. Jag köpte mig en Foothilltröja till rabattpris vilket kändes kanon. Den är jättemjuk och skön.

Imorgon ska jag till San Francisco och träffa Terese!!! yey! Det ska bli jätteroligt.

Torsdag spelar T. Mills i Oakland och jag har tvingat Ian att gå med mig. Känns lite trist att det är samma dag som Foothill har sin spring dance, men jag går hellre och ser på T. Mills som för övrigt släppt en ny låt "Come Inside" som är hur skön som helst.

På lördag ska jag och Justin till Napa för att hjälpa till att göra vin! Det ska bli skoj. Jag hoppas jag får gå runt barfota i druvorna.

Söndag spelar The Divine i Santa Clara.

BRA VECKA!
<3

1 comment:

Malin said...

Guuud vad jag är avundsjuk! Själv väcktes jag imorse av en grävskopa och under en nap på min altan bestämde sig min tio-åriga granne att leka rockstar och sjunga "I like aha aha I like it". KUL dag!