Saturday, 16 July 2011

Stockholmsfasoner.

Idag är det lördag och jag har varit i Sthlm i snart fem dagar. Jag kom i tisdags med flyger 06:45 från Lulå, vilket också innebar att jag var tvungen att kliva upp just efter fyra. Whei! Jag kan tacka jetlag och ljusa sommartider för att jag kom upp ur sängen.

När jag kom ner till Sthlm åkte jag hem till Hanna som flyttat till Kungsholmen med sin pojkvän Daniel. Jag dumpade mina grejer och bytta om till Harry Potter-outfit. SKoluniform med blått tema för Ravenclaw, det elevhem som jag tillhör i Hogwarts värld. Nördiga tillsammans gick jag Elin och Hanna och handlade nördig mat. Vi skulle göra Butterbeer, shepherds pie, chokladgrodor och annat som har med Harry Potter att göra. Därefter skulle vi bjuda över andra nördkompisar och gå och se Harry Potter och dödsrelikerna del 2 på bio när den hade premiär mitt i natten!
Det vart en otroligt lyckad dag och alla var jättefina. Jag ska visa bilder när jag kommit hem igen.

Harry Potter var underbar men så jävla sorglig. Jag grät redan innan den hade börjat då de visade klipp från när skådespelarna sade hej då till varandra efter sin sista scen. Så himla sorgligt. Filmen är jättebra annars. Så klart finns det saker att klaga på, men man får bara acceptera att filmen aldrig är lika bra som boken!

Onsdagen var en deppdag för att Harry Potter var slut. Jag åkte och träffade Daniel, min förra roomate en sväng och sedan så var jag och Hanna bara hemma,
Torsdagen så åkte jag och Hanna till IKEA och sedan åkte jag till Elin på kvällen och sov, för att Hanna ville ha egentid med Daniel som skulle åka till USA på fredag. Jag och Elin hade det jättemysigt och såg film och lite annat.
Igår så hade Elin avslutningsfest eftersom hon åker till USA och ska vara utbytesstudent precis som jag varit, fast i L.A.! Så vi träffades alla upp i Tantolunden och det var trevligt. Bredvid oss satt ett gäng synthare som tydligen hade Arvikafestival där, eftersom den egentliga festivalen blev inställd pgs konkurs. Det var kul att se!
Grant som jag träffade på Arvika förra året bor i Sthlm just nu och tyckte att vi skulle komma till Debaser Medis senare, så vi drog dit vid elva kanske. Det var helt galet skoj och vi fuldansade hela kvällen. Mycket bra kväll!

Idag har jag inte gjort överdrivet mycket. Har inte mått på topp så jag har dissat kvällsplanerna jag egentligen hade.. och jag skulle egentligen sovit hos Hanna, men det blev inte riktigt som planerat och jag är åter igen hos Elin. Hon är nere och socialiserar med sina föräldrar och jag försöker få skype att fungera så jag kan skypa med Ian som jag inte pratat med på flera dagar, då han varit på roadtrip från Ohio hela väge till San Francisco. De är i Las Vegas just nu!

Jag har fått antagnigsbesked till hösten med. Kom in på min utbildning, men jag ska som sagt inte börja i år eftersom jag ska jobba ihop lite pengar istället. Känns skönt att veta att jag kommer in iaf!

<3

No comments: