Tuesday, 31 May 2011

Ny tatuering och Los Angeles.

Så!
Nu ska jag berätta lite mer om helgen.
Jag och Mikael åkte på fredag morgon till Los Angeles. Jag började köra efter att vi hämtat upp bilen på San Jose's flygplats. Vi fick en Chevrolet Aveo som kändes ancient utan elektriska hissar till fönstrena och farthållade.
Resan gick bra. vi var framme vid fyratiden och checkade in på Banana Bungalow i Hollywood. Jag hittade dit hur enkelt som helst. Vägen ner till Los Angeles börjar bli rutin!
Vi gick sedan iväg till Hollywood blvd så att Mikael fick se stjärnorna och teatrarna. Det var trevligt! Vi åt burritos och planerade sedan upp helgen när vi kom tillbaka.

På lördagmorgon åkte vi till Los Angeles science center innan jag skulle tatuera mig vid ett. Det var HUR HÄFTIGT SOM HELST! De hade bland anant hela ekosystemet där med allt från öken till polerna, deep sea till rivers. Det var dessutom gratis.
EFteråt åkjte vi till Studio City, åt lunch och gick till Unbreakable tattoo.
Mark och jag pratade en del innan han började skissa och ha sig. Vi planerade att göar en hel piece under lördagen, en ängel med några blåsippor kring sig. Ängeln representerar min mor och blåsipporna Sverige.
Tatueringen tog fem timmar och jag kan inte annat än varna alla som planerar att tatuera insidan av överarmen. så OTRLIGT ont det gjorde! JAg trodde jag inte skulle överleva sista timmen, men det gjorde jag och galet vad fin den är!

Senare, då vi kom ut från Unbreakable vid halv elva, åkte vi till Universal Studios och tittade på Pirates of the Caribbean 4 i IMAX 3D. Den var helt ok! Dock inte lika bra som de andra Pirats-filmerna.

Under söndagen så åkte vi mest bil och när vi var framme i the bay area igen såg vi på Game of Thrones och Harry Potter 2. Under gårdagen, memorial day, såg vi Harry Potter 3-5 också!

Jag postar lite bilder på tatuerigen som läker fint men fortfarande ömmar.

No comments: